Anti-grafitti

Interessert i å vite hvordan du kan minske risikoen for å få grafitti på bygningen din? Eller hvordan du kan fjerne grafitti uten å ødelegge malingen eller underlaget? 

I så må du beskytte fasaden i forkant. Hva du trenger, og hvordan det gjøres kan vi hjelpe deg med

Several used spray cans with pink and white paint and caps for spraying paint under pressure is lies
Brunette street dancer girl wearing casual clothes background gray wall with some graffiti.

Grafittibeskyttelse, ofte kalt anti-grafitti, kan legges på alle typer fasader. Men det må brukes beskyttelse som er tilpasset det underlaget som er på din eiendom, enten det er betong, malt eller treverk. 

Priseksempler

Størrelsen på taket og hvor bratt taket er vil påvirke prisen. Men her ser du noen estimater. 

  • Et lite hus eller rekkehus med grunnflate på 80-100 m2 vil koste ca 13.000- 15.000,- inkl mva. 
  • Mellomstore hus med grunnflate på 100-120 m2 vil koste 15.000-18.000,- inkl mva 

Spørsmål og svar

Vi kan vaske vinduer utvendig opp til 15 meter. 

Stort sett trenger vi ikke å bruke lift for å vaske vinduer utvendig. Med det utstyret vi har så komme til på vanskelig tilgjengelige steder og vaske vinduer opp til 15 meter. Jobben kan gjøres raskere og du slipper å få ødelagt grøntarealene dine. 

Ja, vi har mange kunder som vi vasker vinduene hjemme hos.

Ikke behov for lift
En av de største fordelene er at vinduene kan vaskes på en trygg måte fra bakken. Ingen bruk av stiger, stillas eller lift. Ingen stygge merker på gressplenen.

Mer effektivt. 
Å vaske med RentVann krever mindre opplæring og gir et bedre resultat. Tid og penger til rigging er minimal, noe som holder kostnadene nede.

Siden det brukes børster blir også karmer og sprosser vasket og holder seg renere mye lenger. Ved tradisjonell vinduspuss blir bare glasset vasket. 

Renere glass. 
Det er ingen rester etter såpe som som blir liggende igjen og som tiltrekker seg skitt. Vinduene holder seg derfor rene lenger.

Lavere kostnader. Lift eller stillas koster penger. Siden vi ikke trenger det så sparer du penger.

Hvis eiendommen er under 4 etg unngår vi stort sett bruk av lift. Men noen ganger er det for høyt eller vanskelig å få vasket vinduene med RentVann.
Hvis lift er nødvendig så har vi erfarne folk til å utføre jobben. 

Vi er stolt av det rene og gode vannet vi har i Norge. Men det inneholder salter, klor, kalk osv som lager merker når det tørker på vinduet.

RentVann er avionisert vann som har gått igjennom en prosess hvor alle urenheter er fjernet. Fordi vannet er helt rent og det ikke benyttes kjemi, så blir det heller ikke noen striper eller skjolder tilbake på glasset etter rengjøring. helt uten tilsatte kjemikalier, at det ikke etterlater striper og skjolder.

Handsome bearded man smiling and looking contented