Vask av vinduer

Det er deilig når sola igjen titter frem, men de skitne vinduene er ikke så oppmuntrende. 

Å få vasket vinduene føles ofte som prikken over i`en. Men det det er ikke alltid så fristende å ta jobben. Det tar tid og det er ofte noen vinduer som det er vanskelig å komme til. 

Vi kan hjelpe deg med å vaske vinduene enten det er hos deg privat eller på jobben. 

Vinduspuss
Vanskelig tilgjengelige vinduer

Utvendig vask av vinder har blitt utført i mange år og teknikken og utstyret har hele tiden blitt utviklet. 

Det nyeste og mest effektive som ofte kalles RentVann. Kort sagt er det vann hvor alle partikler er fjernet for å gi vannet maksimal effekt. Når det brukes sammen med børster får du også mekanisk bearbeiding som fjerner skitten bedre. Bilde til venstre viser hvordan vi derfor kan komme til på vanskelig tilgjengelige steder. 

Innvendig vask av vinduer utføres fortsatt med forvasker og nal. Dette er en «kunstform» som ikke mange behersker, men det gjør vi.

Når det vaskes innvendig hos deg så vil det bli noe vann på karmen/vindusbrettet. Det tørker vi alltid opp sånn at det ser rent og pent ut.

 

Utvendig og innvendig vask av vinduer

Utvendig vask av vinder har blitt utført i mange år og metodene har hele tiden blitt utviklet. Det som vi er mest kjent med i dag er at det utføres med forvasker og nal. Dette er en «kunstform» som ikke mange behersker, men det gjør vi.

En god forvasker holder på vannet, så det blir minst mulig vannsøl. Men når det vaskes innvendig hos deg så vil det bli noe vann på karmen/vindusbrettet. Det tørker vi alltid opp.

Vinduspuss
Vanskelig tilgjengelige vinduer

Rene vinduer med rent vann

Det høres kanskje litt rart ut, men vannet vårt er ikke helt rent. Selv om vi i Norge har veldig godt vann så inneholder det litt kalk og mineraler. For kroppen så er det sunt, men det blir ikke helt rene vinduer av det. Derfor blir det små dråpemerker igjen når du bruker vanlig vann fra springen. 

Ved en prosesser som omvendt osmose og ionsering blir vannet elektrisk ladet og 100% rent. Det gjør at vannet blir veldig «aktivt» og løsner skitt bedre. 

De enkleste RentVann systemene benytter kaldt vann og trenger tilgang til en vannkran. De proffene systemene har egen tank og varmer opp vannet til ca 50 grader, noe som øker rengjøringseffekten. 

Hva er fordelene med et RentVann system?

Unngå bruk av lift. En av de største fordelene er at vinduene kan vaskes på en trygg måte fra bakken. Ingen bruk av stiger, stillas eller lift. Ingen stygge merker på gressplenen.

Mer effektivt.  Å vaske med RentVann krever mindre opplæring og gir et bedre resultat. Tid og penger til rigging er minimal, noe som holder kostnadene nede.  

Siden det brukes børster blir også karmer og vindusbrett vasket og holder seg renere mye lenger. 

Renere glass. 

Det er ingen rester etter såpe som som blir liggende igjen og som tiltrekker seg skitt. Vinduene holder seg derfor rene lenger. 

Lavere kostnader. Lift eller stillas koster penger. Siden vi ikke trenger det så sparer du penger. 

Finding solutions, finding hidden opportunities and values.
Lift

Vasking av vinduer med lift

Noen ganger er det ikke til å unngå. Lift er påkrevd for å få jobben gjort, så da gjør vi selvsagt det. Du får jobben utført på en god måte med erfarne folk og et godt resultat. 

En god avtale med Oslo Liftutleie siker oss den liften vi trenger for å kunne utføre jobben for deg. 

Priseksempler

Antall vinduer og tilgangen påvirker prisen for utvendig vinduspuss. For næringseiendom må vi gi en pris etter befaring. 

Men her kan du se noen estimater for private hus: 

Et lite hus eller rekkehus vil koste 2.500-4.000,- inkl mva.
Store hus eller hus hvor det er vanskelig tilgjengelig vinduer ca 4.000-6.000,- inkl mva

Spørsmål og svar

Vi kan vaske vinduer utvendig opp til 15 meter. 

Stort sett trenger vi ikke å bruke lift for å vaske vinduer utvendig. Med det utstyret vi har så komme til på vanskelig tilgjengelige steder og vaske vinduer opp til 15 meter. Jobben kan gjøres raskere og du slipper å få ødelagt grøntarealene dine. 

Ja, vi har mange kunder som vi vasker vinduene hjemme hos.

Ikke behov for lift
En av de største fordelene er at vinduene kan vaskes på en trygg måte fra bakken. Ingen bruk av stiger, stillas eller lift. Ingen stygge merker på gressplenen.

Mer effektivt. 
Å vaske med RentVann krever mindre opplæring og gir et bedre resultat. Tid og penger til rigging er minimal, noe som holder kostnadene nede.

Siden det brukes børster blir også karmer og sprosser vasket og holder seg renere mye lenger. Ved tradisjonell vinduspuss blir bare glasset vasket. 

Renere glass. 
Det er ingen rester etter såpe som som blir liggende igjen og som tiltrekker seg skitt. Vinduene holder seg derfor rene lenger.

Lavere kostnader. Lift eller stillas koster penger. Siden vi ikke trenger det så sparer du penger.

Hvis eiendommen er under 4 etg unngår vi stort sett bruk av lift. Men noen ganger er det for høyt eller vanskelig å få vasket vinduene med RentVann.
Hvis lift er nødvendig så har vi erfarne folk til å utføre jobben. 

Vi er stolt av det rene og gode vannet vi har i Norge. Men det inneholder salter, klor, kalk osv som lager merker når det tørker på vinduet.

RentVann er avionisert vann som har gått igjennom en prosess hvor alle urenheter er fjernet. Fordi vannet er helt rent og det ikke benyttes kjemi, så blir det heller ikke noen striper eller skjolder tilbake på glasset etter rengjøring. helt uten tilsatte kjemikalier, at det ikke etterlater striper og skjolder.

Handsome bearded man smiling and looking contented