Liten mann, stort bygg

Vinduspuss bakgård Thon Storo

Thon Hotel Storo er et stort hotel med 322 rom fordelt på 6 etg. På grunn av måten det er bygget på så er det ikke mulig å komme til med lift i bakgården. Så når vinduene skal vaskes hver vår er det en omfattende jobb. 

Hotellet har beliggenhet nær Ring 3 og Nydalen, og det er mye vegstøv som ligger på vinduene. 

Det er montert utvendig heis/kurv som kan brukes. Men det er en tidkrevende prosess, og det er vanskelig å pusse vinduene rene med forvasker og nal. Til det er det for mye skitt på vinduene, og vinduene må derfor ofte vaskes 2 ganger. 

Løsningen er RentVann. Med 2-3 liter 100% med RentVann pr minutt og mekanisk bearbeiding med børster får vi et resultat som ikke er mulig med vanlig vinduspuss. 

Vann er et fantastisk godt løsemiddel, og RentVann er mer aktivt og effektivt. Skitten løsner lett og med den vannmengden som blir brukt får vi skylt vekk gammel skitt uten å lage riper. 

Så nok en gang har RentVann vist seg å være den beste løsningen på et vanskelig prosjekt. Kunden har spart penger, ingen lift har vært nødvendig og vinduene holder seg penere lenger enn vanlig. Det er en vinn-vinn situasjon for alle.