Takrenner fulle av vann

Rens-av-takrenner-Oslo

Selv om det ikke var noen store trær i umiddelbar nærhet, var det blitt helt tett i takrennene over tid.

På dette huset var det 3 etg høyt, og det var en trapp som gjorde det vanskelig å sette opp stige. I tillegg er det å klatre så høyt opp noe som ikke frister for de fleste av oss.  I en stige så er det begrenset hva du rekker når du står på toppen. Derfor er du nødt til lene deg litt til sidene for å nå det som ligger til høyre og venstre i takrenna. Hvert år skjer det ulykker fra stiger som lett kunne ha vært unngått. Ikke bli en del av den statistikken.

Sebastian står stødig og trygt på bakken samtidig som han har full oversikt og kontroll. Via et kamera på toppen og en skjerm nede på karbonstanga ser han hva som er i takrenna. På en enkel og trygg måte beveger han seg rundt huset etter hvert som takrennen blir renset.

På denne jobben lå det små blokkereringer hele veien som gjorde at vannet ikke kunne renne fritt. Disse fjernet vi og totalt sugde vi opp ca 40 ltr vann og skitt. Etter at det er renset hele veien, tar vi en ny runde med kamera. Det gjør vi for å få med eventuell skitt som har blitt «skylt» tilbake mens vi jobber.

Her ser du litt fra «bøtte» nr 2 som vi fjernet fra takrennne.